Printservice Tilburg

< go back

Print Service Tilburg is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in het verwerken van al uw printopdrachten. Wij beschikken over de meest moderne printers voor het verwerken van al uw documenten zoals scripties, werkstukken, rapporten, opleidingsmateriaal of presentaties.

Print Service Tilburg heeft een ruime keuze van diverse afwerkmogelijkheden. Inbinden op verschillende manieren zoals bloklijmen, inbinden in plastic ring of wire-o, leveren van 4-rings presentatiemappen of lijmen met Powis Parker strip. Andere vormen van afwerking zoals, perforeren, snijden op maat of rillen behoren tot onze standaard afwerkmogelijkheden.

Print Service Tilburg heeft een eigen koerier die dagelijks uw opdrachten kan afleveren op elk gewenst adres in de regio Tilburg. Vraag naar de mogelijkheden voor het maken van vaste afspraken.

Heeft u niet de mogelijkheden om zelf een ontwerp te maken dan hebben wij een vast aantal ontwerpers in dienst die dit voor u kunnen verzorgen. Wij verzorgen voor u het ontwerp van bijvoorbeeld huisstijlen, uitnodigingen, posters en flyers van idee tot en met het eindproduct.

Naast onze winkels hebben wij de mogelijkheid om uw documenten online te bestellen. In onze online repro vindt u de meest voorkomende printopdrachten. Eenvoudig vanuit elke werkplek vanuit elk pakket software kunt u middels de Easy Printer Driver uw documenten samenstellen en bestellen.

Voor vaste relaties bestaat er de mogelijkheid om een eigen web-shop te creëren. Samen met u stellen wij een shop samen in uw eigen huisstijl met uw eigen producten. U kunt hierin eenvoudig nieuwe documenten of opgeslagen documenten bestellen of wijzigen. Neem hier een kijkje in onze nieuwe online repro.

Wij bedrukken textiel en fotocadeaus met illustraties, teksten of foto’s. Textiel kunt u zelf aanbieden of een keuze maken uit onze uitgebreide catalogus. Onze folies zijn in verschillende kleuren te krijgen en te combineren voor uw bedrijfskleding of gelegenheid in oplages van 1 tot en met 100 stuks. Een ruim assortiment aan fotocadeaus kunt u bekijken in 1 van onze winkels.

Print Service Tilburg heeft alle apparatuur zelf in huis. Een snelle levering met een goede kwaliteitsbewaking is daarmee gegarandeerd. U kunt uw opdrachten afhalen in 1 van onze winkels of laten bezorgen binnen de regio of daarbuiten.

Check out their website:
Printservice Tilburg

Participating event(s):
No items found.